4 Haziran 2008 Çarşamba

Tatil Modu

Tatil Modu, oyuna uzun süre giremeyecek oyuncuların gezegenlerinin tamamen yokedilmesini engellemek için oluşturuldu.

Mod, aktifleştirildikten sonra gezegenleri saldırılardan korur. Oyuncu galaksi listesinde mavi renk gözükür ve oyuncunun gezegenine casus sondası yollanmak ya da saldırı düzenlenmek istendiğinde gezegenin bu tip uçuşlara kapalı olduğu mesajı gelir. Tatil Modu'nun aktifleştirilmesinden önce başlayan saldırılar ise devam ederler ve engellenmezler.

Bu koruma için ödenecek karşılık oldukça büyüktür. Bu moda geçebilmek için tersanede yapımı süren gemi ve gereç olmamalı, Bilim Araştırma Merkezi'nde gelişimi süren teknik olmamalı ve bir bina inşaatı devam etmiyor olmalıdır.Aynı şekilde, uçuşu süren filo da olmamalıdır. Ayrıca madenlerin üretimleri sıfırlanır ve madenler mod bitene dek maden üretmezler.

Tatil Modu sol menüdeki ''Ayarlar'' kısmından aktifleştirilir. Bu işlemin ardından kayıt hemen Tatil Modu'na girer ve en erken 48 saat sonra tekrar normal moda dönülebilir.

Tatil süresi maksimum 34 gün olabilir, sonrasında kayıt silinecektir.

Tatil Modu'nun aktifleşmesinde sorun yaşanırsa tüm gezegenlerin ''Hammadde'' bölümlerindeki ''Hesapla'' butonuna tıklamak gerekir.

Hiç yorum yok: